MAD CAT HARCSÁZÓ BOTOK 2020.

A MadCat név már nem csak a külföldi, de a hazai horgászok számára is egyet
jelent a harcsázással.  A MADCAT kimondottan a harcsázás céljaira gyártja
széles horgászbot-kínálatát, amelyben különböző horgászati helyzetekre szánt,és különböző árkategóriájú botokat találhatunk. A MADCAT harcsázó botokatalapvetően négy nagy családba sorolhatjuk, ár szerint csökkenő sorrendben: a White X-TAAZ (fehér, felső kategória) White (fehér), Green (zöld) és Black (fekete) széria.

A MADCAT horgászbot-kínálatában találhatók parti harcsázáshoz való botok, (Deluxe, Pellet, Heavy Duty) csónakos botok, (Vertical, Inline, Close Combat, Belly Cat, Clonk Teaser), harcsapergető botok (Spin családok) és mindenes botok is (Allround). A legtöbb típus mindegyik családban képviselteti magát: hasonló viselkedésű, dobósúlytartományú és hosszúságú botok, azonban ezek felszereltsége (blank, gyűrűk, orsótartó) eltérő árkategóriájú, így mindenki megtalálja a saját pénztárcájának megfelelő harcsázó botot.

A három nagy botcsaládon kívül található még egy speciális termékcsalád: a parti horgászathoz való Cat Stick botok, amelyek nagy üvegszáltartalmuknak köszönhetően lágyabb akcióval, ugyanakkor brutális erővel rendelkeznek!

Ismerkedjenek meg bővebben is a MADCAT harcsázó bot-kínálatával!

 

A MADCAT White X-TAAZ Far Out botok a csúcsminőséget hozzák a parti harcsahorgászatban. Ezek a botok nagyon könnyűek, merevségük tökéletes a zsinór kifeszítéséhez, ugyanakkor kellően rugalmasak a harcsa fárasztása során. Fuji DPS-H orsótartóval és SeaGuide gyűrűkkel szerelve, 285 és 330 cm-es változatban kaphatók!

A MADCAT White X-TAAZ Vertical EXT. 170 bot kimondottan a vertikális harcsázásra készült: nagyon könnyű, feszes és érzékeny bot, hatalmas erőtartalékokkal. A Vertical EXT. 170 különlegessége a nyele: a nyél egy félfordulatnyi elcsavarás után meghosszabbítható, majd rögzíthető a fárasztáshoz, így nagyobb erőt lehet a bottal kifejteni. A hosszú nyél ugyanakkor zavaró lehet a horgászat alatt, különösen belly boatból, erre az esetre újra megrövidíthető a nyél.

 

A White X-TAAZ Multiplier egy 180 cm-es bot, a multiorsókkal való vertikális harcsázáshoz. 30 tonnás Toray karbon blankra épült, ALPS orsótartóval és SeaGuide gyűrűkkel.

A Madcat White X-TAAZ Spin harcsapergető botok a csúcsminőséget képviselik: 30 tonnás Toray karbon blank, Fuji orsótartó, SeaGuide gyűrűk, 50-175 grammos dobósúly, 240 és 270 cm-es hosszban. Elég könnyűek és rugalmasak a műcsalik hosszú órákig tartó dobálásához, szuper érzékenyen közvetítik a kapásokat, elég kemények a bevágáshoz és megfelelően erősek a legnagyobb harcsák fárasztásához is!

A MADCAT White Deluxe G2 a tökéletes parti harcsázó bot! Kimondottan a szakítózsinóros, közepes távolságra való harcsázásra van kifejlesztve. Szintén ideális a nagy, erősen áramló folyókon való fenekező harcsázásra. Félparabolikus akciójú és a nanokarbon alapanyagnak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlen bot. A bot gyűrűi karcsú, de extrém nagy teherbírású SeaGuide gyártmányúak.

A MADCAT Close Combat 170 számtalan tapasztalt harcsahorgász kedvenc vertikális harcsás botja és okkal! Ez a bot rövid és érzékeny, ugyanakkor nagyon erős, könnyű és tökéletesen ki van egyensúlyozva. A 30 tonnás nanokarbon blanknak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlen ez a Fuji orsótartóval és SeaGuide gyűrűkkel szerelt bot. Kuttyogatáshoz, vertikális módszerekhez és nehéz pályán való pergetéshez egyaránt kiváló!

A MADCAT White Spin harcsapergető botok 4 méretben készülnek: 210, 240, 270 és 285 cm-es hosszban, 50-175 gramm dobósúllyal. 30 tonnás nanokarbon blankjukkal, Fuji orsótartójukkal, remek kiegyensúlyozottságukkal tökéletes egyensúlyt alkotnak a könnyűség, rugalmasság, feszesség és az erő terén!

A MADCAT Inline Multiplier LFC 185 bot revolvernyeles orsótartóval van szerelve, (PSSM, eredeti Fuji) amit kimondottan a vertikális horgászathoz, multiorsós használathoz, nagy halakhoz terveztek. 30 tonnás nanokarbon blankra épült 185 cm-es hosszban, 30 librás tesztgörbével. A bot belsejében LFC súrlódást csökkentő tekercseléssel, amely kíméli a zsinórt. A blank belsejében fellépő kisebb súrlódás azt is jelenti, hogy a hal ereje közvetlenebbül tevődik át az orsóra, így növelve a fékhatás precizitását.


A MADCAT White Inline LFC 210 egy igazi luxuskivitelű belső zsinórvezetésű bot a MadCat kínálatában. A gyűrűk hiánya tökéletesen kiküszöbölő a gyűrűre csavarodó zsinór által okozott esetleges baleseteket! Ideális kuttyogatáshoz, de a vertikális jigeléshez,wobblerezéshez is tökéletes.

A MADCAT White Belly Cat botok kimondottan a belly boatos harcsahorgászat céljaira készültek, rövid nyéllel és a bot rögzítését szolgáló fémkarikával a nyélrészen.

A MADCAT Cat-Stick maga a brutális erő, ez a parti horgászathoz való bot, nagy üvegszáltartalmú blankjának köszönhetően lágyabb akcióval, ugyanakkor brutális erővel rendelkezik! Megerősített fém orsótartóval, rendkívül masszív gyűrűkkel és gumis borítású nyéllel rendelkezik, a legstabilabb fogás érdekében!

2018-ban megújult a MadCat teljes Green sorozata, ezen belül pedig a Green Spin harcsapergető botok is. Az új modellek színe az addigi élénk fűzöld helyett visszafogottabb, sötétzöld lett. Az új botok EVA nyele karcsúbb lett, terepmintás kivitelben, a zsinórvezető gyűrűk elegánsabb, modernebb kivitelű, könnyebb darabok. Az új Green Spin botokon eredeti Fuji® orsótartó található (20-as méretű DPS). Ezek a karbon pergető botok a nehéz műcsalik dobálásához és a nagy harcsák fárasztásához tökéletesen megfelelő erővel, akcióval (gyors) és egyensúllyal rendelkeznek.
4 méretben, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal készülnek!

A MADCAT Green Inline karcsú, belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is ki lehessen fárasztani, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.

A MadCat Green Heavy Duty harcsázó botok 200-400 gramm dobósúlyban kaphatók, 240, 270 és 300 cm-es hosszban. Ideálisak a nagy tavakon és húzós folyókon való bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű eredeti Fuji® DPS orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel vannak szerelve, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.

A MADCAT Green Close Combat botok 170 cm-es hosszban, nyéltoldós kivitelben készülnek a vertikális és kuttyogató módszerekhez, 24 tonnás nanokarbon blankra, Fuji orsótartóval.

A Madcat Green Belly Cat a belly boatos harcsázás szerelmeseinek készült, 180 cm-es hosszban, nyéltoldós kivitelben. A bot nyele rövid, hogy a belly boatban is kezelhető legyen, és egy fémkarikát helyeztek el a nyélrészen, a bot elvesztésének megakadályozására. 24 tonnás nanokarbon blankra épült, Fuji orsótartóval, SeaGuide gyűrűkkel.

A MADCAT Green Vertical egyrészes, jól kiegyensúlyozott karbon harcsázó bot a vertikális módszerekhez. Eredeti Fuji® DPS 18 mm-es orsótartóval és egyedi SeaGuide® ovális gyűrűkkel.  Kiváló érzékenység, kiegyensúlyozottság és erő szuper áron!

 

A MADCAT Green Allround egy igazi mindenes karbon harcsázó bot 285 cm-es hosszban, 100-250 grammos dobósúllyal. Számos felhasználási területen bevethető, mint a bójázás, fenekezés vagy úszózás. Eredeti Fuji® DPS 20 mm-es orsótartóval és SeaGuide® gyűrűkkel.

2018-tól már nem csak White kivitelben kaphatók a parti horgászathoz tökéletes Deluxe botok, piacra kerültek a MadCat Green Deluxe-ok! Luxuskivitelű harcsázó botok a közepesen hosszú távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. Dobósúly: 150-300 gramm, 275 és 320 cm-es hosszban. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.

2018-ban megújult a MadCat teljes Black sorozata, ezen belül pedig a Black Spin harcsapergető botok is. Az új botok karcsúbb, EVA nyelet kaptak, terepmintás kivitelben, a zsinórvezető gyűrűk elegánsabb, modernebb kivitelű, könnyebb darabok. Ezek a karbon pergető botok a nehéz műcsalik dobálásához és a nagy harcsák fárasztásához tökéletesen megfelelő erővel, akcióval (gyors) és egyensúllyal rendelkeznek.
4 méretben, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm, 40-150 gramm dobósúllyal készülnek!

A népszerű Madcat Inline botok Black változatban is kaphatók, elsősorban a kuttyogató horgászok nagy örömére! Karcsú belső zsinórvezetésű bot, ideális a kuttyogató horgászathoz, ahol fennáll az esélye annak, hogy a zsinór a hagyományos botok gyűrűi közé tekeredjen, valamint olyan helyzetekben, amikor a sűrű növényzet, ágak miatt a bot gyűrűi közt futó zsinór elakadhat és ezáltal hibaleetőséget jelent. Ez a 20-30 librás bot elég erős ahhoz, hogy a kapitális harcsákat is kifárasszuk, ugyanakkor a kisebb, közepes harcsák fárasztása is élvezetes vele. 22-es méretű MADCAT orsótartóval. A bothoz egy befűző drótot is mellékelünk a zsinór blankon való átvezetéséhez.

A MADCAT Black Heavy Duty három erőteljes, 200-300 gramm dobósúlyú botból álló sorozat. Ideális a bójás, felszíni és fenekező harcsázáshoz. 20-as méretű orsótartóval és rendkívül praktikus SeaGuide gyűrűkkel, amelyekben nincsen sérülékeny kerámia betét, így ezek a botok a rendkívül durva bánásmódot is jól tűrik.

2018-tól a Black sorozatban is kaphatók már a Deluxe parti harcsázó botok! Luxuskivitelű harcsázó botok a rövid és közepes távú bójás és fenekező harcsázáshoz, Európa bármely álló- vagy folyóvizén. 275 és 320 cm-es hosszban készülnek, dobósúly: 100-250 gramm. 22 mm-es orsótartóval, amely a legnagyobb méretű orsókat is befogadja.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, AKCIÓS ÁRON  MEGRENDELÉS AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA:

http://www.harcsahorgaszat.hu/index.php/webshop/category/mad-cat-bot