Bemutatkoznak a Mad CAt harcsázó műcsalik !
 
Minden harcsahorgásznak jó szívvel ajánljuk, hogy ismerkedjenek meg a Mad Cat harcsás felszereléseivel, hiszen német minőségben és precizitással, kifejezetten a harcsahorgászok igényeinek figyelembevételével készültek!

 

MADCAT INLINE RATTLER vertikális wobbler
 
Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek! Ez a műcsali olyan zajos, hogy a harcsák ellenállhatatlan kényszert éreznek, hogy megtámadják! Ez az a harcsacsali, amely ott is eredményt hoz, ahol más csalik csődöt mondanak! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai – egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever! Méretei miatt is (90 g, 13 cm) egyszerűen élvezet vele horgászni! Lehet vele pergetni vagy vertikálisan emelgetni, mindenhogyan jól működik! A bevontatás kezdetétől bármelyik pillanatban számíthatunk az őrült rávágásra! A kapás után sem kell zavarba jönni! A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog a tökéletes méretű, formájú és erősségű, hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról! Végül, de nem utolsósorban: minden MADCAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így a fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését.
Süllyedő
Csörgő
Extra szűk veretés
Inline rendszerű
6X erősségű, ultra hegyes 3/0-s hármashorog
220 lb (100 kg) erősségű forgó
13 cm hosszú
90 g súlyú
Madcat INLINE RATTLER vertikális wobblerek:
 

MadCat Effzett villantó
A harcsa pergető horgászatának itthon is klasszikusnak számító eszköze a támolygó villantó. A MadCat 3 különböző modellt kínál a harcsapergetőknek:

Az első műcsali az évtizedek óta bevált Effzett kanál harcsás kivitele: zöld és fehér színben kapható ez a széles, „vese” alakú, S alakban meghajlított, speciálisan domborított kanál, amelynek tekintélyes, 80 gramm a súlya. Rendkívül jól dobható, ugyanakkor lassú tempóban is kitűnően, intenzíven mozgó támolygókanál ez, amely a harcsa erejének biztosan ellenálló, brutális kulcskarikákkal, forgóval és bivalyerős, tűhegyes 2/0-ás hármashoroggal van szerelve.

Rendeljen most a MadCat Effzett villantókat!
 
 

MadCat Spoon támolygó villantó
 
A MadCat Spoon egy karcsú alakú támolygó, nyújtottabb S alakú görbülettel. Szintén fehér és zöld színben kapható, 80 grammos műcsali, az áramló vizekhez, gyorsabb tempójú bevontatáshoz ideális, kisebb kilengésű, de fürgébb mozgással támolygó kanál, természetesen harcsaálló horoggal, forgóval és karikákkal.
Rendeljen most a MadCat támolygó villantókat!

MadCat Turbine támolygó villantó leírása
 
A Mad Cat Turbine Spoon nagyon hasonlít az előzőhöz, azonban ezen a 80 grammos villantón 18 furat található, amelyek növelik a kanál felületét, plusz rezonanciát biztosítanak, ami nagyon fontos a harcsa horgászatában. Az előző kanálhoz hasonlóan a Turbine Spoonra is jellemző, hogy a vízbe csobbanáskor tökéletes hangot ad ki, olyant, amely azonnali rávágásra ingerli a közelben tartózkodó harcsát, úgyhogy a műcsali vízbe érésének pillanatától kezdve fel kell készülni a kapásra, kapaszkodni kell a botba!
Rendeljen most a MadCat TURBINE támolygó villantókat!

MadCat E-luzion Blade műcsali leírása
 
A Mad Cat E-Luzion Blade egy úgynevezett blade csali, azaz egy vertikális wobblerhez hasonló felépítésű, elülső részén súlyozott, a hátán több horogbeakasztást szolgáló furattal ellátott, fémből készült műcsali.
Az E-Luzion Blade 60, 80 és 100 grammos kivitelben készül, két színben - zöld és ezüstös-fekete - nagyon jól dobható, a legmélyebb vizek is meghorgászhatók a nehezebb változatokkal.
A műcsali formája nagyon élethű, kishalszerű, nagy, 3D-s szemekkel. A hátán 3 darab rögzítési pont található, amelyek segítségével különböző mozgást produkál a műcsali: minél előrébb van rögzítve, annál enyhébb, minél hátrébb, annál intenzívebb rezgést ad le és annál mélyebben vezethető. Az E-Lusion Blade különlegessége, hogy a hátsó végén egy fűzfalevél alakú forgókanalat helyeztek el, amely a legkisebb vízáramlat hatására is beindul és ingerlő rezgést ad le.
Az E-Lusion Blade vertikális műcsaliként és pergetésre is egyaránt kitűnően használható, természetesen nagy teherbírású horoggal és kulcskarikával van szerelve.
Rendeljen most MadCat E-luzion Blade műcsalikat!

MadCat Stiff Vibra gumihalak leírása
 
A Madcat Stiff Vibra Shad gumihalat kifejezetten a harcsa horgászatára fejlesztették, ezek a 18 centiméteres műcsalik teste ugyanis a szokásosnál jóval keményebb, ugyanakkor a farokrész speciális kialakításának köszönhetően rendkívül erős vibrációt adnak le, ami a harcsa horgászatánál nagy előny, ugyanis ezek a halak elsősorban a műcsalik rezgésére reagálnak.
Rendeljen most MadCat Stiff Vibra gumihalakat!

MadCat Jigfej leírása
 
A gumihalakhoz méretben igazodó jighorgokat is készít a Mad Cat, ezek a horgok 40, 60, 80 és 100 grammos ólomfejjel, 12/0-ás, kovácsolt, rendkívül erős és tűhegyes horoggal készültek.
Kaphatók hagyományos kivitelben és egy az ólomfej alsó részén található karikára rögzített fűzfalevél alakú forgókanállal ellátva is, amelynek a plusz vibrációja jelentheti a siker kulcsát.
Rendeljen most MadCat Jigfejeket!

MadCat RATTLIN' TEASER körforgó
 
Egy hat egyedi harcsázó körforgóból álló sorozat, csörgő testtel és gyöngyökkel ellátott szilikon szoknyával. Kétségkívül a legjobb harcsázó műcsali! Nagy távolságról felkelti a harcsák figyelmét a forgókanál által keltett lökéshullámoknak, a csörgő testnek és nem utolsósorban a kattogó gyöngyöknek köszönhetően. Súlyának (kb. 90 gramm) és az ólom elhelyezkedésének hála erőlködés nélkül lehet extrém távolságokba dobni. Kizárólag csúcsminőségű, extra erős alkotórészekből készült, beleértve a szuper hegyes hármashorgot. Újabb fogós innováció a MADCAT-től! (Fontos: nem vállaljuk a felelősséget a szívrohamokért vagy a botvesztésekért, amiket a brutálisan kapó harcsák okoznak!)
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés