Shimano Rod Beastmaster CX Boat 2,28m 7'6" 20-30lb 1+1pc BMCXBT2030

sku_bmcxbt2030
51 190 Ft Gyártó: SHIMANOSHIMANO

 

A Beastmaster Boat egy rendkívül sokoldalú csónakos horgászbot, amely híres erősségéről, megbízhatóságáról és kiváló ár-érték arányáról. Magas minőségű karbon technológiával készült, a látványos sárga blank kiváló minőségű szerelékekkel van ellátva, és 20-30 lb zsinór osztályozású.

A Beastmaster Boat 20-30 lb igazi kultuszt alakított ki a csónakos horgászok körében, akik értékelik a megbízhatóság és a megfizethetőség kombinációját. Ha egy igazi munkalóra van szüksége, amelyben mindig megbízhat, a Beastmaster kiváló választás. Ideális mind mélyvízi, mind viszonylag sekély helyzetekre, a Beastmaster kiváló alsó horgászbotként szolgál, ha csalit vagy nagy fém jigeket használ a tengerekben és óceánokban Európa körül.

A Beastmaster Boat megbízhatóságának titka a Biofibre hozzáadása a Teljes Karbon blankhoz. Ez, a HPC (High Pressure Carbon) technológiával együtt, kiváló erőt biztosít a nehéz csónakos horgászat nyomásának leküzdésére, azzal az előnnyel, hogy növeli a bot emelő erejét, amikor váratlanul nagyobb halakkal kell megküzdeni. Shimano Hardlite gyűrűkkel felszerelve, a Beastmaster Boatot biztonságosan használhatja mind monofil, mind fonott főzsinórokkal, az Ön preferenciája szerint. A magas minőségű EVA markolat kiváló biztos fogást biztosít, különösen hideg és nedves környezetben, és a sokoldalú DPS orsótartó széles körű orsók befogadására alkalmas.