Shimano Beastmaster Catfish Static 300cm 400g 2pc SBMCAXB300

sku_sbmcaxb300
77 990 Ft Gyártó: SHIMANOSHIMANO

A Beastmaster Harcsázó botcsaládot kompromisszumok nélkül tervezték, és lefedi a sikeres horgászok által használt legújabb harcsázási módszereket. Minden modell közös jellemzője a rendkívüli erő, az erőteljes hal fárasztási képesség és a kiváló minőségű szerelékek, amelyek képesek Európa legnagyobb harcsáinak legyőzésére, még a legszélsőségesebb helyzetekben is.

Mivel Európa-szerte számos módszert használnak a harcsázáshoz, a Beastmaster Harcsázó botcsaládot úgy tervezték, hogy pontosan a megfelelő modellt kínálja az Ön preferált horgászati stílusához. Vannak botok az álló/bankos csali horgászathoz folyókon és állóvizeken egyaránt, vertikális csónakos botok a fireball módszerhez, hosszú dobású műcsalis botok komoly kihívásokhoz, és még egy multifunkcionális pergető bot is. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy amikor igazán nyomást kell gyakorolni egy hatalmas harcsa irányítására, a Beastmaster hű lesz nevéhez, és maximális erővel való küzdelemhez ad önbizalmat.

A Beastmaster Harcsázó botok hihetetlen hal fárasztási ereje az előrehaladott karbon blankokból származik, amelyek a Magas Modulációjú Teljes Karbon és a HPC technológia, valamint a Biofibre és Diaflash kombinációját használják. Az eredmény egy hihetetlenül erős és robusztus bot, amely nemcsak hatalmas erőt képes kifejteni, amikor szükséges, hanem az extrém harcsázás agresszív természetével is megbirkózik. Minden modell rendelkezik egy szuper erős Fuji DPS orsótartóval, amely mind a pergető, mind a nagy dobós orsókat biztonságosan tartja kihívást jelentő helyzetekben, és prémium, rendkívül tartós rozsdamentes acél Seaguide gyűrűkkel. Minden markolat kiváló minőségű EVA-ból készül. A Vertikális modellek profilozott osztott markolattal rendelkeznek, amely biztosítja a maximális fogást, még nedves állapotban is. A Műcsalis modellek hagyományosabb osztott markolattal rendelkeznek, míg az Álló/Bankos és a Multifunkcionális Pergető teljes EVA markolattal rendelkezik, az Álló/Bankos modellek pedig további zsugorcsővel vannak ellátva a hátsó részen a nagyobb tartósság érdekében. Minden modell rendelkezik egy gumírozott véggel a kényelmes hal fárasztás érdekében.